Des d’avui i fins el proper 16 d’agost,  l’esborrany de la Monografia 8: Un comerç electrònic a Balears. Com muntar una botiga electrònica a les Illes Balears, passa per passa, estarà exposat al web de l’OBSI, amb la intenció de rebre suggerències de millora per part de totes aquelles persones interessades en el tema; com a proveïdors de serveis, com a casos pràctics, com a potencials clients del comerç electrònic, com a emprenedors en aquest camp, i un llarg etcètera. La idea d’aquest document és que sigui una ajuda i una empenta per a que les empreses balears s’animin a vendre a Internet.

Les suggerències es poden fer com a comentari a aquest mateix post, enviar un correu electrònic a obsi.fundaciobit.org indicant l’assumpte Monografia 8 i a través de twitter, amb un DM o mitjançant el hashtag #monografia8. Una vegada rebudes les suggerències, es valoraran per part de l’equip de redacció i, si s’han considerat oportunes, seran incorporades al document final.

Si en el moment de fer la suggerència, la persona, empresa o entitat, no ens indica el contrari, apareixerà a l’apartat d’agraïments de la Monografia.

Consultau aquí el borrador Monografia 8.

Share