3. Pla ANIBAL (2009).

Direcció: Antoni Manchado, Antoni Roig.

Autors: Domingo Laborda, Felip Salas, Rafel Barceló, Antoni Reus.

Edició: iBitàcoles.

Finançament: Plan Avanza, Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i el Govern de les Illes Balears.

La Llei 11/2007 d’Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics, reconeix drets a la ciutadania per gestionar la seva relació amb les Administracions públiques, i comporta canvis radicals a la gestió i l’ús de les eines necessàries per poder fer-ho realitat.

Amb l’objectiu d’aconseguir que l’Administració Electrònica sigui una realitat, el Govern de les Illes Balears, en col·laboració amb el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, els Consells Insulars i els Ajuntaments, ha llançat el Pla ANIBAL, que pretén aconseguir els millors serveis per a la ciutadania, amb el menor cost possible.

El Pla ANIBAL ofereix tot un conjunt de pautes a seguir en el procés d’incorporació de l’administració electrònica, a més d’un conjunt d’aplicacions informàtiques gratuïtes i assessorament especialitzat tant de les aplicacions informàtiques com a les activitats a realitzar en el procés.

De cara al ciutadà, el Pla ANIBAL incorpora la possibilitat d’efectuar tràmits davant qualsevol administració per mitjans electrònics i la possibilitat de triar el canal per accedir als serveis públics. Garantir, a més, l’efectivitat de les tramitacions al llarg dels set dies de la setmana i durant 24 hores.

Descarrega el document.

Share

Enquesta en línia

Té l'opció de treballar des de casa a través d'Internet (teletreballar)?

Veure resultats

Loading ... Loading ...
Mapa empreses TIC
Logo Conselleria